Vaarika üleöökaer | Elav Lou

See postitus võib sisaldada sidusettevõtte linke

Vaarika üleöökaer on ideaalne hommikusöök, mida teha suvel lihtsaks ja lihtsaks hommikusöögiks liikvel olles.

Hommikusöök on minu arvates kõige raskem eine. Ma ei ole kunagi näljane enne tööle minekut, kuid avastan end näljasena kella 9.30/10 paiku. Mis tähendab, et igasugune soe hommikusöök ei tule kõne alla (va kaerahelbed, mida ma talvel armastan). Üleöökaerast saab suvel mu moos. See on midagi, mida saate eelmisel õhtul ette valmistada ja kontorisse joostes külmkapist välja haarata, kui mõistate, et teil on kell 9 koosolek ja hakkate seda lõikama. ilus Sulge.

Pole probleemi, sest olete valmis! Nii hommikusöögiks kui ka koosolekuks.

Selle hommikusöögi retsepti jaoks kasutan vaarikaid, sest need on mu lemmikmarjad (kui mustikad on teie lemmikud, on teie jaoks mustika kaer), röstitud mandlite ja maapähklivõiga lisavalgu saamiseks, röstitud kookose ja kaneeliga magusaks (ma saan röstitud kookospähkel mu kohaliku toidupoe prügikastides, ma olen kindlasti mitte röstida kookospähklit, et valmistada lihtsat kaasahaaravat hommikusööki). See on omamoodi ideaalne kombinatsioon ja see ei nõua palju tööd ega pingutust ning on täiesti tasumist väärt.

Kui aus olla, siis minu öökaer ei näe söömise ajaks välja nagu sellel pildil. Tahad kõike ümber segada, nii et kõik maitsed jaotuvad ja vaarikad hakkavad veidi lagunema (see on maitsepomm).

Kas öökaer on revolutsiooniline? Igatahes, ei! Aga kas need on head? Jah. Ma arvan, et see roog on omamoodi geniaalne ja mul on natuke piinlik, kui kaua mul selle mõistmine aega võttis.

Vaarika üleöökaer

Autor: Louisa Clements

Vaarika üleöökaer on ideaalne hommikusöök, mida teha suvel lihtsaks ja lihtsaks hommikusöögiks liikvel olles.

Pin Print

Koostisained

  • ½ tass täiskaer
  • ½ tass vaarikad
  • 1 tass piim
  • 1 spl kreemjas maapähklivõi
  • 1 spl hakitud mandlid
  • 1 spl röstitud kookospähkel
  • ¼ tl kaneeli
  • tl vanilje ekstrakti
Kas proovisite seda retsepti?Jätke kommentaar + hinnang ja andke mulle teada, mida arvate!

Toitumisalane teave

Vaarika üleöökaer

Kogus portsjoni kohta

Kalorid 490
Kalorid rasvast 216

% päevane väärtus*

Paks 24g37%

Küllastunud rasvu 8 g50%

Kolesterool 19 mg6%

Naatrium 189 mg8%

Kaalium 742 mg21%

Süsivesikud 53 g18%

Kiudaineid 11g46%

Suhkur 17 g19%

Valk 20g40%

A-vitamiin 241 RÜ5%

C-vitamiin 16 mg19%

Kaltsium 346 mg35%

Raud 3 mg17%

* Päevaväärtuste protsendid põhinevad 2000 kaloriga dieedil. Toitumisalane teave on hinnanguline ja on esitatud ainult informatiivsel eesmärgil. Kui teil on mingeid konkreetseid toitumisprobleeme, pidage nõu oma tervishoiutöötajaga.

Andke mulle allolevates kommentaarides teada, kui proovite neid vaarikaid öökaera.

Please share, To support Us