Vürtsikad Buffalo Nachos | Elav Lou

See postitus võib sisaldada sidusettevõtte linke

Nautige kõiki Buffalo kana maitseid selles vürtsikate Buffalo nachode retseptis, kus on palju cheddari ja sinihallitusjuustu, teravaid paprikaid ja Buffalo hapukoort.

Minu arvates on jaanuar ja veebruar alati väljakutseid pakkuv duo. Kuidagi raske on end kõige paremini tunda, kui on nii pime/külm ja kõik magavad sees talveund. Eelkõige sellepärast, et ma olen selline inimene, kes armastab inimestega koos olla, seda enam, kui olen vanemaks saanud. Kuid siin on üks asi, mis muudab teie päeva lõpmatult paremaks: suur taldrik nachosid hommikusöögiks.

Nii palju kui ma tahan sees talveund magada, püüan sel aastaajal olla väljas ja teha asju. Ilmselt ütlen jah 90% söögi/joogi/tegevuse võimalustest.

Näiteks Super Bowl, mis on täiesti pole üldse minu asi. Ma arvan, et olen kogu oma elu jooksul vaadanud üht või kahte jalgpallimängu. Aga midagi teha veebruari pühapäeval? Registreeri mind, ma toon Buffalo nachod.

Selle nacho retsepti jaoks võtsin kõik oma lemmikbuffalo kana maitsed ja lõin selle taimetoidu nacho retsepti. Kasutatakse nii cheddari kui ka sinihallitusjuustu ning pühvli maitse tuleb läbi hapukoore-tuimas kastmes, mis niriseb peale kohe, kui need ahjust välja tulevad. See on nii lihtne retsept, kuid uskuge mind, see meeldib inimestele ja sellel on kindlasti oma mõju.

Nachode valmistamise nipp on lisamine rohkem juustu kui arvate. Kui ma neid valmistasin, küsisin sõna otseses mõttes paarilt oma sõbralt, kas see on liiga palju juustu. Selgus, et ei olnud. Unustage mikrolaineahi, nachos tuleb teha ahjus, küpsetada 350F juures 15-20 minutit või kuni juust on sulanud.

Mulle meeldib serveerida enda oma salsaga kõrvale, et saab valida, kas tahad krõpse salsa sisse kasta, leidsin, et neil polegi seda vaja, aga inimestele, kellele meeldib salsa ja veidi lisamaitset ja happesust , see on ideaalne valik.

Koostisained

  • 1 kott maisikrõpse (300 g / 10 untsi)
  • 2 ½ tassi riivitud laagerdunud cheddari juustu
  • ½ tassi purustatud sinihallitusjuustu
  • ¼ tassi banaanipaprikat
  • ¼ tassi hapukoort
  • 2 spl äädikapõhist kuuma kastet (kasutan Franki oma)
  • 1 avokaado, tükeldatud
  • 1 spl hakitud koriandrit
  • 1 roheline sibul, viilutatud

Juhised

  1. Kuumuta ahi 350 F-ni. Vooderda küpsetusplaat alumiiniumfooliumiga.
  2. Laota laastud ahjuplaadile, puista peale juustu ja banaanipaprikat.
  3. Küpseta ahjus 15-20 minutit või kuni juust on sulanud ja mullitav.
  4. Samal ajal vahusta väikeses kausis hapukoor kuuma kastmega.
  5. Kui nachos on valmis, pane peale avokaado, roheline sibul ja koriander ning nirista peale Buffalo hapukoort.

7.8.1.2

333

https://www.livinglou.com/spicy-buffalo-nachos/

Andke mulle allolevates kommentaarides teada, kui proovite neid vürtsikaid Buffalo nachosid.

Please share, To support Us